Utforska en handelsportfölj som passar din handelsstil och få den smidigaste handelsupplevelsen

Zistite, ako môžete začať svoju obchodnú cestu

*Genom att ange dina personliga uppgifter här och klicka på REGISTRERA knappen godkänner du och accepterar webbplatsens sekretesspolicy och villkor. *Din personliga information kan komma att delas med tredje parter som tillhandahåller handelstjänster enligt webbplatsens sekretesspolicy.

Immediate Connect Slovensko ™ | Uradno spletno mesto【2023】

Vad är Immediate Thorenext?

Immediate Thorenext är en handelsplattform som passar både erfarna handlare och nybörjare genom att ge dem tillgång till handel på många Bitcoin-handelspar. Det betjänar ett brett utbud av kryptohandlare som vill ha en diversifierad handelsportfölj och få full kontroll över sina handelsbeslut.

IMPORTANT NOTE:

Du kommer att bli ansluten till en kontoansvarig så snart du registrerar dig på Immediate Thorenext, förklara hur du vill handla, vad din risktoleransnivå är, hur snabbt du förhoppningsvis vill växa och vilken budget du vill allokera till Bitcoin-handel. Allt du förklarar kommer att hjälpa kontoansvarig att förse dig med handelsplanen som passar perfekt med din handelsstil.

Du kan öva handel innan du sätter en enda krona på spel. Din handelsresa på Immediate Thorenext börjar med tillgång till utbildningsresurser som kan innehålla något så enkelt som en grundläggande handelsordlista och något så avancerat som tillgångsanalysverktyg på pro-nivå. Demokontot tillåter handel i en miljö som känns som om du gör livehandel men du bara använder falska pengar på falska affärer i syfte att lära dig.

Interagera med livediagram och grafer för att ändra deras vy. Ordna layouten på ett sätt som är vettigt för dig. Gruppera dina favorit Bitcoin-handelspar i kategorier för att överensstämma med dina analytiska metoder. Navigera plattformen med lätthet eftersom den har designats med nya handlare i åtanke och har ett användarvänligt gränssnitt.

Släpp aldrig handelsmöjligheter när du kan utföra dem inom några sekunder. Plattformen förenklar marknadsbevakningsprocessen och låter dig gå in och avsluta affärer med oöverträffade hastigheter. Välj vilken handelsstrategi som helst som passar dig eftersom Immediate Thorenext kan tillgodose alla dina olika handelsbehov.

Få tillgång till många Bitcoin-handelspar som står till ditt förfogande. Håll kontroll över din handelsportfölj eftersom alla handelsbeslut fattas med ditt godkännande. Njut av hävstångseffekter och spreadar på affärer som erbjuds av din kontoansvariga. En enkel registrering på plattformen hjälper dig att skapa ett handelskonto och förhoppningsvis njuta av de handelsvillkor som du själv väljer.

Lär dig hur du förhoppningsvis fattar smarta handelsbeslut när du kan analysera marknaden med hjälp av en mängd olika verktyg. Se den ekonomiska kalendern för att veta vad som väntar och få marknadsinsikter för att känna till handlarens sentiment. Immediate Thorenext ger dig tillgång till kryptovalutamarknaden och låter dig handla 24/7 så att inget tillfälle någonsin missas.

Vad du bör veta om Bitcoin

Varje handlare bör få en viss förståelse för den tillgång de investerar i. I det här fallet vill du ha lite kunskap om Bitcoin så att du kan vara säker på att välja denna tillgång för dina affärer. Bitcoin kom till 2009 när en okänd person på internet tillkännagav att den skapades på ett forum och gav världen konceptet med en decentraliserad valuta.

Det är inte säkert om kontot som användes för att tillkännage skapandet av Bitcoin var en person, en institution eller något företag. Det enda man vet om dem är att de kallade sig Satoshi Nakamoto. När det först lanserades försökte folk fortfarande förstå konceptet med Bitcoin. Om du fortfarande inte är klar över dess teknologi och hur Bitcoin fungerar, här är lite information för dig att komma igång.

Det är en digital valuta

Det kan vara ett enkelt uttalande för vissa men många människor förstår fortfarande inte vad en digital valuta egentligen är. En digital valuta finns bara i den digitala världen, vilket innebär att du inte hittar den i fysisk form. Myntet med ett stort “B” skrivet på som du fortsätter att se på internet är bara ett koncept eller en digital representation av Bitcoin.

Det som gör den till en verkligt digital valuta är att den skapas i den digitala världen. Det är inte din regering eller centralbanken som godkänner tryckningen. En digital valuta skapas genom gruvdrift. Mining hänvisar också till att lösa matematiska pussel för att skapa nya enheter i en digital valuta.

Immediate Connect Slovensko ™ | Uradno spletno mesto【2023】
Immediate Connect Slovensko ™ | Uradno spletno mesto【2023】

Det är verkligen decentraliserat

Föreställ dig att du skickar $100 till en vän som bor i en annan stad. När du använder din banks app ansluter du till din bank för att initiera transaktionen. Ännu viktigare, det är dina pengar men du måste gå igenom de protokoll som din bank har ställt in för att komma åt dem. När du gör överföringen skapas också en registrering av denna transaktion i bankens register.

Om banken debiterar ditt konto men din vän inte får de 100 $, har du inget sätt att ta reda på var pengarna tog vägen. Å andra sidan, när du överför 1BTC till din vän från din personliga kryptoplånbok till din väns kryptoplånbok, kommer banken inte att vara inblandad. Du använder din egen plånbok och skickar pengar till plånboken som tillhör din vän.

De personer som validerar den här transaktionen på nätverket för att hålla protokoll finns också på detta nätverk. De kallas gruvarbetare och de måste lägga ner mycket beräkningskraft för att lösa matematiska pussel för att validera en uppsättning transaktioner och skapa ett nytt block på blockkedjan.

Efter att ett block har skapats har alla i nätverket nu samma register över huvudboken men banken är aldrig en del av denna transaktion. Det är det som gör Bitcoin verkligen decentraliserat.

Det är väldigt knappt

Bitcoin är knappare än de flesta tror att det är. Många pratar om Bitcoin men de äger inte många enheter av denna kryptovaluta. Anledningen till att de bara äger ett fåtal enheter är det enorma värdet på myntet. För bara lite mindre än 10 år sedan kunde samma mynt köpas för $490.

Tiden gick och värdet på Bitcoin har fortsatt att öka. Den nådde en höjdpunkt på 68 000 $ vid ett tillfälle 2021. Även om den kämpar för att hålla sig så stark 2023, skulle vissa säga att den kommer att fortsätta att vara en knapp resurs. Det finns bara 21 miljoner Bitcoins i världen och alla kommer att vara ute 2140. Man kan säga att det fortfarande kommer att ta mer än 100 år för alla Bitcoins att vara tillgängliga för allmänheten.

Även när all kryptovaluta har utvunnits kommer du bara att ha 21 miljoner av dem. På grund av denna brist kan värdet på Bitcoin fortsätta att vara högt. På ett sätt fungerar den som en ädelmetall vars värde förblir högt på grund av dess brist.

Immediate Connect Slovensko ™ | Uradno spletno mesto【2023】

Vanliga frågor

Bitcoin är en decentraliserad kryptovaluta skapad av Satoshi Nakamoto, som är okänd än i dag. Det finns dock ingen speciell ägare till Bitcoin. Bitcoin du har, du är ägare till dem.

Nej, när du gör en transaktion från din kryptoplånbok till en annan kryptoplånbok går transaktionen inte via banken. När du har Bitcoin äger du den i din egen plånbok. Tänk på det som att betala kontant från din läderplånbok. Den transaktionen går inte strikt igenom din bank.

Det är helt upp till dig hur mycket du vill investera i Bitcoin. Vissa tror att den minsta investeringen är att köpa minst 1 Bitcoin. Det är inte sant. Faktum är att även om du bara har $10, kan du använda dem för att köpa en bråkdel av 1 Bitcoin. Det minsta du kan investera kan också bero på den mäklare du samarbetar med.

Ja, det är sant att vem som helst kan bryta Bitcoin. Men kan alla göra det? Det är den verkliga frågan. De resurser du behöver för att bryta Bitcoin kan vara mycket dyra inte bara att köpa utan också att underhålla. Inte ens då har du ingen garanti för att du kommer att kunna bryta Bitcoin framgångsrikt och tjäna Bitcoins från processen. Du har tusentals andra människor som konkurrerar med dig med mycket tunga datorsystem och GPU:er.